Incendi Biosca (Bombers)
Incendi Biosca (Bombers)
Biosca

Controlat l'incendi de Biosca, la Segarra, després de cremar unes 15 hectàrees

Onze mitjans aeris i 28 dotacions terrestres han treballat en les tasques d'extinció del foc

RedaccióActualitzat

Controlat l'incendi de Biosca, a la Segarra, a les 20.08 hores, després de cremar unes 15 hectàrees, segons càlculs dels agents rurals. L'incendi, de vegetació forestal i agrícola, ha cremat des de tres quarts de sis de la tarda. El foc ha començat en uns camps agrícoles pròxims a la masia l'Estany, situada al nord-est del municipi.

Fins al lloc s'hi han desplaçat 11 mitjans aeris, 28 dotacions terrestres, tres unitats de les Agrupacions de Defensa Forestal, ADF, efectius dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques.

A més, també hi han treballat tractors que han llaurat els camps per fet tallafocs i evitar que les flames es propaguessin més.

El flanc dret de l'incendi afectava una zona boscosa i la principal dificultat per a l'extinció era el vent de tempesta que hi ha a l'est. Els bombers han centrat els seus esforços en el flanc esquerre del foc.

No consta que s'hagi hagut de fer cap desallotjament. Amb tot, s'ha hagut de tallar la carretera C-451 en els dos sentits de la marxa.

Biosca ha activat l'alerta del Pla d'Actuació Municipal.

Anar al contingut