Dos efectius dels Bombers treballen en l'extinció d'un incendi que ha calcinat un camió rostisseria a Amposta el 16 de maig del 2017. Pla …
Dos efectius dels Bombers treballen en l'extinció d'un incendi que ha calcinat un camió rostisseria a Amposta el 16 de maig del 2017. Pla general. (Vertical)

Crema un camió rostisseria davant del mercat municipal d'Amposta

ACN Amposta.-Un camió rostisseria ha quedat completament calcinat aquest dimarts al matí davant del mercat municipal d'Amposta, segons han informat els Bombers. El cos d'emergències ha rebut l'avís dels fets a les 8.37 h i ha enviat 5 dotacions fins a l'indret, a l'avinguda Alcalde Palau de la capital del Montsià. Un cop al lloc, els Bombers han recomanat el desallotjament del mercat com a mesura preventiva. El foc ha estat controlat a les 9.00 h i totalment apagat a les 9.36 h, moment en què s'ha aixecat la recomanació de desallotjament. Les flames han causat una fumera negra espessa visible des de bona part del municipi, però no han causat ferits ni han afectat altres elements que no fossin el camió rostisseria de pollastres.

Anar al contingut