Creixen els problemes de comportament dels nens arran de la crisi i l'estil de vida

Un estudi coordinat per l'Hospital de Sant Joan de Déu situa el patiment familiar i el poc temps que es pot dedicar als fills com a principals causes

RedaccióActualitzat

La crisi ha fet estralls en moltes famílies, i els seus efectes s'han traslladat també als més petits. Segons un estudi coordinat per l'Hospital de Sant Joan de Déu, el patiment familiar i també el poc temps que alguns pares poden dedicar als fills han derivat en un augment dels problemes de comportament dels nens. Uns problemes que han corroborat pares, professors, pediatres i experts en salut mental, i de fet aquest ja és el principal motiu de consulta a psiquiatres i psicòlegs infantils.

L'ús sense límits de les noves tecnologies complica encara més la situació. Si els pares se senten desbordats, se'ls recomana demanar ajuda al més aviat possible; buscar una bona comunicació amb l'escola i consultar el pediatre, que si cal derivarà el cas al psiquiatre o al psicòleg. Només una petita part seran trastorns mentals, perquè les causes del mal comportament poden ser múltiples. I com actuen els pares és fonamental.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut