El Prat de Llobregat

Creix un 15% el nombre de passatgers al Prat els mesos de juliol i agost, fins als 6,7 milions

El nombre de passatgers que van passar per l'aeroport de Barcelona va créixer un 15% durant els mesos de juliol i agost respecte al mateix període de l'any passat. En dos mesos han passat per les instal·lacions del Prat 6,7 milions de passatgers. Pel que fa a l'equipatge, l'increment ha estat força superior, d'un 34%, fins als 8,2 milions de maletes. El director d'AENA, Javier Marín, ha fet un balanç positiu de les xifres, i ha destacat especialment l'increment registrat en els vols internacionals.

Actualitzat

En aquest apartat, l'increment dels mesos de juliol i agost s'ha situat en un 18,1%, mentre que els vols estatals han tingut un augment inferior, concretament d'un 10,7%. Javier Marín ha explicat que "han crescut els trànsits amb Mèxic, Singapur, la República Dominicana, els mercats nòrdics i els països de l'Est".

Pel que fa a l'espectacular increment en el nombre d'equipatges, la direcció d'AENA ho ha atributït al nombre més alt de passatgers i a l'obligació de facturar alguns productes per les noves normes de seguretat.

Marín també ha relativitzat els problemes registrats a principis del mes d'agost amb el servei d'equipatges, que ha qualificat de "petites incidències". El director d'AENA ha assegurat que les empreses de "handling" van reaccionar de manera "immediata" i que, en qualsevol cas, el Prat és l'aeroport amb menys problemes amb els equipatges entre els grans aeroports del continent.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut