Crack prepara les maletes per viatjar al Brasil

Només queda una jornada. Els darrers partits ja no decidiran res per a Rijkaard i els seus homes, però més d'un entrenador blaugrana patirà fins a l'últim moment. <b>Crack</b> ja deu estar pensant què posar a la maleta...
Crack prepara les maletes per viatjar al Brasil
Última jornada

Crack prepara les maletes per viatjar al Brasil

Només queda una jornada. Els darrers partits ja no decidiran res per a Rijkaard i els seus homes, però més d'un entrenador blaugrana patirà fins a l'últim moment. Crack ja deu estar pensant què posar a la maleta...
Actualitzat
Després d'un terç final amb diferents canvis de líder a Míster Regularitat, Crack s'ha mostrat intractable en les darreres jornades de pressió madridista. Ronaldo no ha pogut atrapar Eto'o i ronaldofid sembla que haurà de renunciar al premi gros. Figo deixarà el Reial Madrid, i LUIS FIGO també s'haurà de conformar havent-s'hi quedat a prop. L'altre entrenador blaugrana que s'ha mantingut amb opcions fins a l'últim moment és barça_deco, però l'entrenador crack de la Lliga no està donant opció. Dues tribunes per a Maracanà?

L'e-penya Bakero i Honda MBX, els més espectaculars

El futbol ofensiu que ha desplegat el Barça aquesta temporada ha estat imitat per l'e-penya Bakero, que ha dominat la classificació dels atacs de cap a cap. El seu president, Honda MBX s'ha convertit en Míster Espectacle de forma indiscutible. L'e-penya Dream Team ha quedat segona, amb insomni constant.

La Lliga es tanca aquesta cap de setmana en l'última oportunitat de fer canviar les classificacions. El Barça pot presentar un onze imprevisible que donarà maldecaps a més d'un entrenador. La cita és a Anoeta dissabte a les 19.00. El Reial Madrid juga a les 21.00 a Saragossa i l'Espanyol presentarà el seu millor equip amb Europa en ment, diumenge a les 21.00 contra l'Athletic. Ja tens el darrer equip?