Maria Dolores de Cospedal en un acte del PP a Castella-la Manxa
Toledo

Cospedal reclama al PSOE que expliqui els "pactes secrets" amb "Torra i Puigdemont"

La secretària general del PP demana a Cs que no faci de "crossa" dels socialistes i no doni suport a la moció

Actualitzat

La secretària general del PP, María Dolores Cospedal, es pregunta "quins pactes secrets" té el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, amb Carles Puigdemont o Quim Torra per impulsar la moció de censura contra el govern de Rajoy. De Cospedal ha demanat a Sánchez que expliqui les contrapartides a què s'ha compromès si pacta amb partits independentistes.

"Quins pactes secrets tenen amb Puigdemont o amb Torra perquè el senyor Sánchez sigui president del govern? Ens ho volen explicar?"

"Vol el Partit Socialista convertir-se en ostatge dels independentistes i sotmetre tots els espanyols al xantatge que estan fent permanentment a Espanya i a l'interés dels espanyols? Volen els senyors del Partit Socialista explicar-nos què estan disposats a donar als independentistes, als separatistes, a canvi que Pedro Sánchez sigui president del govern?"

 

En un acte del PP de Castella-la Manxa, Cospedal ha tornat a criticar Sánchez per ser capaç de recolzar-se en "partits colpistes" per aconseguir ser president del govern espanyol. Ha dit que això el converteix en enemic de l'estat de dret i d'Espanya:

"Que, en aquest moment, el senyor Sánchez pretengui recolzar-se en els enemics de l'estat de dret converteix Pedro Sánchez també enmig de l'estat de dret i en enemic de tot Espanya."

"Sembla que a Pedro Sánchez tant li fa pactar amb Ciutadans com amb Bildu. Amb ERC o amb Podem. La qüestió és arribar a ser president del govern."

"L'únic que l'importa al senyor Sánchez és el senyor Sánchez", ha assegurat Cospedal, que ha demanat als socialistes que actuïn amb responsabilitat i els recorda que han de "pensar en Espanya".

D'altra banda, la secretària general del PP ha demanat a Ciutadans i Albert Rivera que "no facin de crossa" de Sánchez i no doni suport a la moció de censura contra el govern de Mariano Rajoy.

"També li demanem al partit de Ciutadans que no actuï de crossa del PSOE donant suport amb Podem a aquesta moció de censura".

 

 

ARXIVAT A:
InvestiduraPSOEPPCsERCJxCatMoció de censura
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut