Correus no repartirà les cartes informatives del 9-N a Sant Guim de Freixenet.
Correus no repartirà les cartes informatives del 9-N a Sant Guim de Freixenet.
Sant Guim de Freixenet

Correus no repartirà cartes amb informació del 9-N a Sant Guim de Freixenet tot i estar pagades

Tot i que les cartes es van pagar i enviar abans de la suspensió de la consulta, Correus no les vol repartir

RedaccióActualitzat

Correus ha decidit no repartir les cartes informatives sobre el 9-N a Sant Guim de Freixenet, a la Segarra, igual que va fer a Platja d'Aro. La carta, enviada per CiU, va sense adreça i informa de la votació. També adjunta una papereta sense emplenar.

Tot i que les cartes estan pagades i enviades abans que el Constitucional suspengués la consulta, Correus no les repartirà. Ramon Pintó, portaveu de CiU a Sant Guim, afirma que les cartes complien amb "el que ells tenen establert, no poden retenir-ho i no donar explicacions". Ha declarat també que Correus els va assenyalar alguns problemes formals de les cartes, però tot i posar-hi solució no s'han volgut repartir.

Arran de les queixes a Twitter sobre el no enviament d'aquestes cartes a localitats com Platja d'Aro, Correus ha penjat un comunicat per justificar les seves accions.

 

@canaldimoniet Hola, aqui expliquem el succeït en relació al tema que comentes. Salutacions. http://t.co/5vX0OndiVS

¿ Correos (@Correos) November 5, 2014

 

En el comunicat, Correus declara haver comunicat la impossibilitat d'enviar les cartes de la Generalitat "tant per raons operatives derivades dels terminis d'entrega sol·licitats com per la impossibilitat d'adaptar la capacitat de distribució i preparació dels enviaments sense pertorbar de forma greu el servei postal". Acaba la seva declaració dient que, davant de la suspensió de la consulta per part del Tribunal Constitucional, "no pot procedir a l'admissió i circulació dels enviaments relacionats amb aquest procés".

Anar al contingut