Cornellà de Llobregat

Cornellà recorrerà la sentència que anul·la les llicències de les discoteques de Famades

L'Ajuntament de Cornellà de Llobregat recorrerà la sentència que declara nul·les les llicències concedides per a l'obertura de tres discoteques al polígon Famades. Els establiments d'oci nocturn també presentaran recurs i, a més, amenacen de denunciar els veïns de la zona.

Actualitzat
La reacció arriba després d'una setmana de silenci de l'Ajuntament. Mentre fonts del consistori indicaven que els serveis jurídics estaven estudiant la sentència, a la ciutat veïna de l'Hospitalet ha esclatat el conflicte entre els veïns i els amos de les sales, que són al terme municipal de Cornellà però causen molèsties a habitants del barri del Centre de l'Hospitalet.

Tot i la sentencia en contra, l'Ajuntament està convençut que les llicències estan ben concedides i per aquest motiu recorrerà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. D'altra banda, s'ha volgut desmarcar de la posició defensada pels propietaris de les tres discoteques, assegura que actuaran per separat i ha criticat que hagin amenaçat de denunciar els veïns.

Els propietaris dels establiments neguen qualsevol tipus d'amenaça i s'han mostrat disposats a col·laborar amb l'Ajuntament de l'Hospitalet i els veïns afectats de la zona per fer campanyes de civisme entre els seus clients per evitar aldarulls i molèsties.
Anar al contingut