Pyongyang

Corea del Nord diu que està llesta per a la guerra nuclear

"Respondrem a una guerra total amb una guerra total", assegura el número dos del règim de Pyongyang

RedaccióActualitzat

El vicepresident del Partit dels Treballadors de Corea del Nord, Choe Ryong-hae, assegura que el seu país "està preparat per a la guerra" contra els Estats Units i les seves armes nuclears. L'home, considerat el número dos del règim nord-coreà, ho ha dit en un discurs durant l'exhibició militar per commemorar els 105 anys de la dinastia Kim.

"Estem completament preparats per fer front a qualsevol tipus de guerra amb les nostres armes nuclears si els EUA ataquen la península de Corea."

El centre de la capital nord-coreana, Pyongyang, s'ha omplert de formacions perfectes de soldats, tancs i tot l'arsenal armamentístic en la celebració del "Dia del Sol". Choe Ryong-hae ha dit que la "força revolucionària de Corea" respondrà "amb un atac aniquilador" a les provocacions dels EUA.

"Si els Estats Units ens provoquen de manera imprudent, la nostra força revolucionària contraatacarà a l'instant amb un atac aniquilador i respondrem a una guerra total amb una guerra total i als atacs nuclears amb el nostre propi arsenal atòmic."

Corea del Nord acusa els EUA de "crear una situació molt tensa que amenaça la pau i la seguretat del món sencer". 

L'escalada de tensió entre Corea del Nord i els Estats Units es pot intensificar fins al 25 d'abril, quan el règim nord-coreà celebra el 85 aniversari del seu exèrcit. 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut