Top manta a la Rambla de Barcelona
Top manta a la Rambla de Barcelona
Barcelona

Cop policial a una de les principals xarxes de subministrament del top manta a l'àrea de Barcelona

La Guàrdia Urbana ha detingut set persones i ha fet una quinzena d'escorcolls a Barcelona, Mataró, l'Hospitalet de Llobregat i Badalona

RedaccióActualitzat

Operació policial contra el top manta amb escorcolls i diversos detinguts a l'àrea metropolitana de Barcelona. Es tracta d'una operació contra una de les principals xarxes de proveïment de la venda il·legal del top manta. A més de la capital catalana, el dispositiu afecta Mataró, l'Hospitalet de Llobregat i Badalona. La Guàrdia Urbana està fent una quinzena d'escorcolls a domicilis i locals, entre els quals hi ha el del carrer Sasser i el carrer Marsala, al barri de Besòs, un dels principals punts de l'operació. De moment hi ha set detinguts.

A banda dels agents de la Policia Local també n'hi ha del Servei de Vigilància Duanera, perquè el focus del dispositiu conjunt està centrat en els distribuïdors del producte que després es comercialitza al carrer. Hi ha escorcolls en locals que emmagatzemaven mercaderia i que es dedicaven a l'estampació de peces tèxtils per falsificar-les per a la venda posterior. El jutge ha decretat el secret de sumari.

Anar al contingut