La Policia ha trobat més de 30.000 peces falses valorades en 2 milions d'euros
Cop policial als ossets falsos de Tous (Foto: EFE)
Madrid

Cop policial a un entramat que elaborava i distribuïa joies falses de la firma Tous

La Policia Nacional ha desmantellat un entramat que elaborava i distribuïa joies falses de la firma Tous. El balanç és de més de 30.000 peces valorades en dos milions d'euros i la detenció de 22 persones a diverses ciutats de tot l'estat.

RedaccióActualitzat
Una operació policial ha permès desarticular una banda que elaborava i distribuïa joies falses de la marca Tous. Les joies es fabricaven en uns tallers a Còrdova, on han trobat més de 30.000 peces falses valorades en uns dos milions d'euros i les màquines i materials que feia servir la banda per falsificar les peces.

Els articles eren distribuïts als diferents establiments de la cadena a través d'una empresa amb seu a Ourense i després es venien al mateix preu que les joies genuïnes.

Les investigacions es van iniciar després de la denúncia presentada pels titulars legítims dels drets de propietat intel·lectual dels articles, segons ha explicat el Ministeri de l'Interior en un comunicat.

Els tallers d'orfebreria es trovaben en tres naus de la província de Còrdova i aquí era on es fabricaven, encunyaven i muntaven les imitacions dels productes d'or, mentre que els de plata i acer eren importats des de l'Àsia.

En l'operació s'han detingut 22 persones de diferents ciutats de tot l'estat.
Anar al contingut