Barcelona

Convocada una manifestació dissabte vinent a Barcelona contra el terrorisme

Ada Colau: "Volem que siguem milers i milers els que diem #notincpor", que aquest lema ens agermani"

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, anuncien la convocatòria conjunta d'una manifestació ciutadana de condemna al terrorisme el proper dissabte 26 a Barcelona.

La concentració en repulsa del terrorisme començarà a les sis de la tarda als Jardinets de Gràcia. El recorregut continuarà pel passeig de Gràcia i acabarà a la plaça Catalunya.

El lema de la manifestació serà la frase "No tinc por", la que ha sonat sense parar des que va sorgir de forma espontània després del minut de silenci en record a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

L'alcaldessa de Barcelona ha dit que, en aquesta manifestació, els catalans i barcelonins han de deixar sense arguments els bàrbars:

"Volem que siguem milers i milers els que diem no tinc por, com ja es va cridar ahir a la Rambla. Que sigui aquest lema que ens agermani. Que ens faci reprendre els nostres carrers i que deixi sense arguments, sense espai i sense aire aquests bàrbars que ens han volgut intimidar, que ens han volgut dividir, que han volgut que sentim odi i por. No ho aconseguiran"

Carles Puigdemont ha animat a la població a participar-hi per solidaritat amb les víctimes i per dignitat per "dir clarament a tots els que ens voldrien dividits que no ho aconseguiran, perquè no tenim por".

El president de la Generalitat ha agraït la iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona d'obrir un llibre de condolences perquè els ciutadans puguin expressar el seu sentiment de dol:

"T'ho agraeixo molt perquè m'ha permés a mi també deixar escrites unes paraules com a president de Catalunya que estic segur reflecteix el sentiment de molta gent: Gràcies al poble de Barcelona per la resposta que han donat a la gent que ens volien derrotats a la Rambla. Ens voliem vençuts i ens hem dreçat dempeus més forts, amb un crit "No tinc por" que s'ha sentit arreu del món, que se l'ha fet seu tothom i ens agermana."

 

 

Anar al contingut