Barcelona

Convocada avui una vaga parcial dels treballadors dels autobusos de Barcelona

L'aturada es fa de les 10 a les 12 al torn de matí, de les 9 fins a les 11 al torn de nit i de les 2 a les 4 al torn de matinada

RedaccióActualitzat

Una part dels sindicats d'autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han convocat aquesta setmana una vaga parcial dels treballadors dels autobusos de Barcelona, de dues hores de durada per torn, que s'allargarà fins divendres. L'aturada es fa de les 10 a les 12 al torn de matí, de les 9 fins a les 11 al torn de nit i de les 2 a les 4 al torn de matinada.

En aquestes franges els serveis mínims establerts per la Generalitat són del 20%, és a dir, que circularan un de cada 5 autobusos.

La vaga l'han convocada els sindicats de TMB CGT, Actub, COS, Usoc, PSA, CNT i BS, que no comparteixen els continguts del preacord sobre el conveni col·lectiu a què han arribat la direcció de Transports Metropolitans de Barcelona i els sindicats majoritaris.

També han convocat aturades parcials per dimarts i dijous de la setmana que ve, coincidint amb el Mobile World Congress (MWC).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut