Barcelona

Convivència Cívica Catalana creu que la sentència "obre la porta a la independència judicial de Catalunya"

El president de l'associació Convivència Cívica Catalana, Francisco Caja, ha declarat a Catalunya Ràdio que la decisió presa aquest dijous pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sobre el model d'immersió lingüística "obre la porta a la independència judicial de Catalunya". Caja s'ha mostrat "sorprès" perquè el tribunal català, segons ell, hagi "esmenat la plana" al Tribunal Suprem i ha dit que "és la primera vegada que [ho fa] un tribunal inferior".

RedaccióActualitzat
El president de Convivència Cívica Catalana (CCC) creu que la interlocutòria del TSJC no avala "en cap moment" el model d'immersió lingüística a les escoles catalanes, ja que "el Constitucional i el Suprem han declarat que està fora de la llei". A més, ha anunciat que l'entitat defensora del bilingüisme recorrerà la sentència al Suprem.

Caja també ha criticat que els magistrats del TSJC han rebut "pressions" perquè no acatessin la decisió del Suprem i ha posat com a exemple les més de 50.000 persones que van enviar una carta demanant-los que avalessin la immersió lingüística.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut