Efectius dels Bombers treballen en l'extinció del foc (EFE)
Efectius dels Bombers treballen en l'extinció del foc (EFE)
Eivissa

Controlen el foc que ha cremat la zona humida de ses Feixes des Prat, a Eivissa

Ha calgut la intervenció de l'helicòpter de l'Ibanat, que ha arribat des de Mallorca

RedaccióActualitzat

Un incendi en ple centre de Vila, a Eivissa, ha provocat avui un cert pànic, sobretot, per la seva situació, pel vent i pel caos inicial, quan s'ha hagut de desallotjar un habitatge afectat i tallar el trànsit al primer cinturó de ronda. El foc ha quedat controlat tres hores després del seu inici i ha cremat una amplia extensió de la zona humida de ses Feixes des Prat.

L'incendi ha arribat al nivell 2 de perillositat perquè ha augmentat el risc per a les persones. Això ha suposat la intervenció de l'helicòpter de l'Ibanat, que ha arribat a Eivissa des de Mallorca. Un dels principals objectius era protegir els tallers on hi havia material inflamable. S'han cremat cinc cotxes i els bombers han fet evacuar uns quants vehicles i han refredat amb aigua una zona pròxima d'hibernació d'embarcacions, per la proximitat de les flames.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha explicat que es desconeixen les causes de l'incendi i ha afegit que "poden sospitar alguna cosa, però no és una informació oficial".

Ruiz ha explicat que "ara hem de seguir per posar aquesta zona en valor, i entre totes les administracions, aprofitar el mal per a posar-nos a treballar i donar-li una solució definitiva".

 

Anar al contingut