S'Aranjassa / Santa Eulària

Controlats els incendis de s'Aranjassa, a Mallorca, i de Santa Eulària, a Eivissa

Aquest diumenge a la tarda s'ha declarat un incendi al municipi de s'Aranjassa, a prop de l'aeroport de Son Sant Joan, a l'illa de Mallorca. L'incendi ha cremat amb tres focus diferents, però els bombers l'han pogut apagar aviat. El foc hauria començat a la zona del Camí de Can Peixet, on amenaçava un nucli de vivendes, però els bombers han pogut extingir aquestes flames. Després ha començat a cremar una altra zona, propera al Camí de s'Olivaret. Els bombers han treballat bàsicament des de terra, ja que la proximitat amb l'aeroport impedeix que puguin enlairar-se els mitjans d'extinció aeris.

Actualitzat
Per altra banda, els bombers també han hagut de treballar per extingir un incendi que s'ha declarat al costat de la depuradora del municipi de Santa Eulària, a l'illa d'Eivissa. Cinquanta persones, entre bombers i voluntaris, han estat destinades a les tasques d'extinció del foc, que ha ha cremat cinc hectàrees de massa forestal.

La Conselleria de Medi Ambient de les Balears ha activat l'estat d'emergència per les altes temperatures i el fort vent, que han dificultat el control de les flames.
Anar al contingut