Imatge de la nau afectada per l'incendi on treballen els bombers, amb una columna de fum negre sortint del sostre, aquest 6 de novembre del 201…
Imatge de la nau afectada per l'incendi on treballen els bombers, amb una columna de fum negre sortint del sostre, aquest 6 de novembre del 2016. (Horitzontal)

Controlat un incendi que s'ha declarat en una empresa de tractament de metalls a Sant Adrià de Besòs

Actualitzat

ACN Sant Adrià Besòs .-Un total de nou dotacions dels Bombers de la Generalitat i nou dels Bombers de Barcelona treballen des de primera hora d'aquest matí en l'extinció d'un incendi que s'ha declarat en una empresa de tractament de metalls a Sant Adrià de Besòs i que ara està en fase de control. La nau afectada està ubicada al número 87 del carrer de l'Almirall Oquendo cantonada amb carrer Balmes i, tot i que no hi ha ferits, s'han hagut de prendre mesures preventives per evitar riscos. S'ha tancat l'accés a l'estació de metro de Verneda de la L2 del carrer Santander, pròxim al lloc del sinistre, segons informen els Bombers. El foc ha generat una gran columna de fum que era visible des de diversos punts de la zona del Besòs.

Les flames han afectat l'interior de la nau i el sostre, motiu pel qual s'ha fet ús d'una autoescala per accedir a la part alta de la nau. També s'incideix en l'interior, a la zona de procés, ja que hi ha diversos bidons amb àcids, dipòsits amb dissolvents així com maquinària i matèria prima. Els Bombers creuen, a més, que l'incendi podria haver afectat l'estructura de la nau. No hi hagut ferits ni s'ha hagut de desallotjar ningú i les empresa del costat no han resultat afectades.L'avís s'ha donat a les 8.20h i inicialment s'ha generat una gran columna de fum negre que es podia veure des de diversos punts de l'entorn del Besòs. El telèfon d'emergències 112 ha rebut diverses trucades alertant d'aquest fet.

Anar al contingut