Cornudella de Montsant

Extingit l'incendi forestal de Cornudella de Montsant, que ha cremat 31 hectàrees de vegetació

Tot apunta que el foc va ser provocat intencionadament, ja que hi havia dos focus allunyats

RedaccióActualitzat

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l'incendi de vegetació forestal que afectava des d'aquest dissabte a la tarda els termes de Cornudella de Montsant i Morera de Montsant, a la comarca del Priorat.

Set dotacions terrestres han remullat aquest dilluns al matí la zona afectada i s'ha resseguit tot el perímetre per evitar revifalles. Al llarg de la nit una quinzena de dotacions terrestres, sis de les quals del Grup d'Actuacions Forestals (GRAF) dels Bombers de la Generalitat han treballat a la zona.

Segons les últimes informacions facilitades pel Cos d'Agents Rurals, l'incendi ha cremat 31 hectàrees de pi blanc i matoll, 25 de les quals pertanyen al Parc Natural del Montsant. D'aquestes 31 hectàrees, a més, 30 són dins el terme municipal de Cornudella de Montsant i una dins de Morera de Montsant.

Aquest diumenge es va obrir una investigació per determinar les causes de l'incendi, encara que tot apunta que va ser provocat intencionadament, ja que hi havia dos focus allunyats.

D'altra banda, el Servei Català de Trànsit informa que a primera hora del matí d'aquest dilluns s'ha restablert la circulació a la carretera TV-7021, tallada ahir entre els quilòmetres 3 i 7. En cap moment es va haver d'evacuar gent, ja que la zona queda allunyada de nuclis habitats.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut