Un bomber fa tasques manuals en el perímetre de l'incendi d'Artés per evitar les revifalles. 7 d'agost de 2017. (Horitzontal)
Un bomber fa tasques manuals en el perímetre de l'incendi d'Artés per evitar les revifalles. 7 d'agost de 2017. (Horitzontal)

Controlat l'incendi d'Artés, que ha calcinat unes 370 hectàrees al Bages i el Moianès

ACN Artés.-Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat a les 21.22 hores d'aquest dilluns l'incendi forestal d'Artés (Bages), que es va iniciar pels voltants de les 14.40 hores de dissabte al paratge conegut com Les Planes (a l'est de la carretera B-431). Segons les informacions facilitades pels Agents Rurals, s'han cremat 367 hectàrees, el 70% de les quals de vegetació forestal i la resta, agrícola. Els municipis afectats han estat Artés, Avinyó (Bages) i Santa Maria d'Oló (Moianès). Ahir diumenge es va poder estabilitzar el foc, aixecar l'ordre d'evacuació del nucli de Sant Joan d'Oló i autoritzar tornar a casa al mig centenar de veïns desallotjats. Al llarg del dia d'avui han treballat en l'incendi una vintena de dotacions dels Bombers per acabar de repassar tot el perímetre i controlar diverses represes que s'han donat a l'interior. Totes les revifalles han estat controlades. A la nit hi romandran quatre dotacions terrestres dels Bombers, que faran reguarda a la zona per vigilar el terreny afectat.

Anar al contingut