Rubí

Controlat després de sis hores l'incendi en una empresa de ferralla de Rubí

Els Bombers de la Generalitat han pogut controlar al cap de sis hores l'incendi que s'ha declarat en una empresa de ferralla de Rubí. Fins a disset dotacions s'han mobilitzat contra les flames, que han obligat a desallotjar tretze treballadors, però no han provocat cap ferit. Els fets han passat a l'empresa Recymet Systems, situada al número 76 de l'avinguda Antoni Gaudí del polígon industrial Rubí Sud. El foc ha cremat part de la coberta de la nau i la part posterior, on hi havia ferralla emmagatzemada. No se saben les causes de l'incendi.

Actualitzat
L'empresa incendiada es dedica al tractament de ferralla i residus industrials. Segons han explicat els bombers, ha quedat calcinat un dels tres pilots de ferralla emmagatzemada, on hi havia alumini, titani, zinc i ferro. La lluita contra el foc ha estat complicada perquè a l'interior de la nau s'han acumulat petits munts de brases incandescents. Els bombers els han remullat i traslladat a l'exterior. També s'ha calcinat i cedit una part de la coberta de la nau, que ocupa 600 metres quadrats. 

De manera preventiva s'han evacuat cinc treballadors de l'empresa on s'ha declarat el foc i vuit de la del costat, tot i que les flames no hi han arribat.
Anar al contingut