Actualitat blaugrana

Continua la incertesa sobre la participació de Leo Messi en la final de la Champions

Ja ha començat el compte enrere. Falten només nou dies per a la gran final. Nou dies perquè el Barça i l'Arsenal es juguin el títol de millor equip del continent. Un dels dubtes principals radica en si Leo Messi podrà jugar la final. De moment, no hi ha resposta més enllà de la prudència i la precaució, que són els dos termes que els metges repeteixen a tothom que els pregunta per l'argentí. A finals de setmana es prendrà la decisió. Entre divendres i dissabte, els metges, Messi i el cos tècnic ja tindran una idea clara sobre la pregunta clau d'aquests dies.

Actualitzat

De moment, Messi és aquest dilluns a Madrid, on participa en una jornada de convivència de la selecció argentina, amb 16 companys de selecció que juguen en lligues europees. Hi ha anat acompanyat del recuperador Juanjo Brau, que ja va viatjar amb ell a l'Argentina, i del metge del primer equip, el doctor Lluís Til. A Madrid, a Boadilla del Monte, seguirà amb el seu treball de recuperació al marge de la selecció, però ell ha demanat expressament participar en aquesta jornada de convivència.

Quan torni, Messi continuarà entrenant-se al marge de l'equip blaugrana. Entrenaments progressius d'activació física general però, sobretot, d'activació del múscul lesionat. S'anirà incrementant la càrrega de treball fins que les sensacions del jugador siguin bones i se senti amb prou confiança per tornar a treballar amb el grup. Això pot passar, entre divendres i dissabte.

Anar al contingut