La tesi doctoral de Pedro Sánchez (EFE)
La tesi doctoral de Pedro Sánchez (EFE)

Consulta la tesi de Pedro Sánchez, ja disponible a internet

RedaccióActualitzat

El govern espanyol ha penjat finalment a internet la tesi del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que ja es pot consultar en aquesta web: la base de dades Teseo del Ministeri d'Educació.

La tesi, de 342 pàgines i de títol "Innovaciones de la diplomacia económica española: Análisis del sector público (2000-2012)" ha "superat àmpliament", segons La Moncloa, dos tests antiplagi. L'executiu intenta esvair així les acusacions de plagi que pesen sobre la tesi.

La polèmica sobre el treball del president espanyol va sorgir dels dubtes que va expressar el líder de Ciutadans, Albert Rivera, en una pregunta a la sessió de control al Congrés dels Diputats.

Sánchez va assegurar aquest dijous,a través del seu perfil de Facebook, que va fer la tesi, va complir amb tots els passos marcats per la llei, la va defensar davant un tribunal i va publicar les aportacions de la investigació en revistes acadèmiques i un llibre generalista.

La tesi va ser dirigida per la professora María Isabel Cepeda González i defensada a la Universitat Camilo José Cela el 26 de novembre de 2012.

Les crítiques se centren ara en la composició del tribunal que la va avaluar amb "cum laude", malgrat que la Universitat Camilo José Cela (UCJC) va avalar aquest dijous la "normalitat" del procés, "d'acord amb la normativa vigent".

ARXIVAT A:
Pedro Sánchez
Anar al contingut