Barcelona

Construmat tanca portes amb 128.000 visitants i una àmplia representació internacional

Construmat ha tancat les portes amb la presència d'uns 128.000 visitants, dels quals prop de 9.000 procedeixen de l'estranger. La 17a edició ha estat la més internacional de la seva història amb compradors i visitants professionals de 58 països com el Brasil, la Xina, el Marroc, Rússia, Xile, Romania, Hongria, França o Mèxic, que han acudit al saló per donar a conèixer les oportunitats que ofereixen aquests mercats per a les companyies espanyoles de la construcció. La Fira de Barcelona ha anunciat que l'any que ve hi haurà un Construmat a la Xina.

Actualitzat
Brasil, una de les economies emergents, ha tingut un paper destacat al Construmat. Representants de les principals associacions constructores d'aquest país han explicat les inversions de més de 43.000 milions d'euros que seran necessàries per donar resposta a l'organització del Mundial 2014 i els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro del 2016.

El president del saló Construmat, Josep Miarnau, ha considerat que s'han superat les expectatives del certamen, on s'han mostrat les últimes tendències d'un sector, el de la construcció, que aposta cada vegada més per la rehabilitació, la sostenibilitat i la innovació.

Finalment, la Fira de Barcelona ha anunciat que el juliol de l'any que ve organitzarà un Construmat Xina a Pequín per ajudar les empreses catalanes a introduir-se al mercat xinès, que actualment és una de les economies més dinàmiques del món.
Anar al contingut