Barcelona

Construmat obre amb una crida de Mas i Corredor a internacionalitzar el sector

El president de la Generalitat, Artur Mas, i la secretària d'Estat d'Habitatge, Beatriz Corredor, han inaugurat el saló Construmat al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona. Tots dos han fet una crida a internacionalitzar el sector en una nova edició de Construmat, que fa una aposta decidida per la rehabilitació.

Actualitzat
En plena crisi del sector immobiliari, aquest matí ha obert les portes una nova edició de Construmat. S'espera que 150.000 persones participin en aquest certamen bianual, que ha estat inaugurat pel president de la Generalitat, Artur Mas, i per la secretària d'Estat d'Habitatge, Beatriz Corredor. 

Mas, i també Corredor, han fet una crida a la necessitat d'internacionalitzar el sector. El president ha comentat que el mercat català és petit i que en el moment que falla "si no hi ha mercats alternatius es pateix molt". Artur Mas ha felicitat Construmat i el sector en el seu conjunt "per començar a donar passes clares en aquesta línia de sortir a fora".

Construmat aposta per la rehabilitació

En total, Construmat ocupa 40.000 metres quadrats del recinte firal de Gran Via, a l'Hospitalet de Llobregat, i posa un especial èmfasi en la rehabilitació, l'únic segment del sector de la construcció que encara experimenta creixements.
 
Una de les novetats d'aquesta dissetena edició de Construmat és que per primer cop hi pot accedir el gran públic. Serà únicament dissabte i es fa, precisament, per mirar de potenciar l'oferta en rehabilitació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut