Foto de família de la comissió de seguiment institucional de la candidatura de Barcelona pels Jocs Olímpics d'hivern del 2022.
Foto de família de la comissió de seguiment institucional de la candidatura de Barcelona pels Jocs Olímpics d'hivern del 2022.
Barcelona

Constituïda la comissió de seguiment institucional per la candidatura de Barcelona als Jocs Olímpics d'hivern del 2022

La comissió de seguiment institucional de la candidatura de Barcelona pels Jocs Olímpics d'hivern del 2022 ha quedat constituïda aquest dimarts al migdia. En formen part una vintena de membres de la Generalitat, els grups de l'Ajuntament de Barcelona, alcaldes del Pirineu, el síndic d'Aran, diputacions, federacions esportives i la Cambra de Comerç. Després de la foto de família institucional, s'ha fet públic que l'exjugador d'handbol internacional del Barça Oscar Grau serà el director de l'oficina tècnica de la candidatura, que també comptarà amb una fundació privada i un senat que aglutinarà les adhesions ciutadanes.

Actualitzat
El comissionat pels Jocs, Enric Truñó, és qui n'ha fet la proposta perquè Óscar Grau tingui aquest càrrec. Truñó també ha proposat a la comissió institucional la creació d'un organisme intern que fomenti les mesures per minimitzar l'impacte ambiental de l'esdeveniment.
Anar al contingut