Imatge de la primera reunió celebrada el 23 de setembre del 2015 de la comissió per coordinar l'atenció a les persones temporeres que arriben a…
Imatge de la primera reunió celebrada el 23 de setembre del 2015 de la comissió per coordinar l'atenció a les persones temporeres que arriben a Lleida durant la campanya de la fruita. Representants de diferents administracions, entitats, sindicats i altres agents implicats. (Horitzontal)

Constituïda a Lleida la comissió per treballar el programa de gestió integral per a l'atenció a les persones temporeres

Lleida (ACN).- La regidoria de Polítiques per als Drets de les Persones de la Paeria ha acollit aquest dimecres la constitució de la comissió per treballar la proposta de gestió integral per a l'atenció a les persones temporeres per a la campanya de la fruita 2016. En formen part més de cinquanta persones de diferents administracions, els grups polítics municipals, entitats, associacions i agents implicats en el desenvolupament de la campanya de la fruita. En la reunió s'ha acordat el canvi d'un model assistencial per un model basat en la protecció dels drets fonamentals de les persones i s'ha establert un calendari de treball amb diferents grups per aconseguir una proposta consensuada per a la campanya 2016.

Actualitzat
Anar al contingut