El Consell Professional de TV3 respon a Rivera: "La calúmnia constant és intolerable"

RedaccióActualitzat

Les paraules del president de Ciutadans, Albert Rivera, acusant TV3 de ser "un aparell de propaganda separatista" han motivat la resposta del Consell Professional d'Informatius i el Comitè d'Empresa de TV3, que han rebutjat de ple les acusacions del president de Ciutadans.

Els dos òrgans col·legiats han qualificat de falsa l'afirmació que TV3 menteix, una afirmació que Rivera no ha acompanyat de cap exemple.

El Consell Professional considera "inaudit" que un dirigent polític exigeixi ser preguntat sobre un afer que li interessa, i més encara que consideri una prova de "manipulació" que no se li faci la pregunta que vol.

Consell i Comitè han demanat a Rivera, en acabar l'entrevista, que vetlli perquè als actes de Ciutadans no es repeteixin agressions com la que va patir un càmera de Telemadrid en ser confós amb un videoreporter de TV3.

El comunicat del Consell Professional demana "responsabilitat, rigor i respecte", i conclou:

"La crítica als mitjans de comunicació públics és imprescindible. La calúmnia constant és intolerable."

Resposta de la CCMA

La vicepresidenta de la CCMA i el director de TV3 s'han sumat a la defensa expressada pel Consell Professional d'Informatius i el Comitè d'Empresa de TV3.

Núria Llorach i el director de TV3, Vicent Sanchis, han defensat els professionals dels mitjans de comunicació públics i han exigit "responsabilitat, rigor i respecte".

Vicent Sanchis ha assegurat al programa "Estat de Gràcia" que "hi ha línies vermelles que no es poden travessar: la del respecte, la del rigor i la de la responsabilitat".

El Grup de Periodistes Ramon Barnils també ha fet un tuit demanant a Albert Rivera que es retracti de les afirmacions:

ARXIVAT A:
Mitjans de comunicacióAlbert Rivera
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut