Helicòpters buscant restes de l'avió accidentat (Reuters)
Helicòpters buscant restes de l'avió accidentat (Reuters)
Teheran

Confusió sobre la troballa de les restes de l'avió estavellat a l'Iran

Contràriament a algunes informacions, les autoritats oficials diuen que encara no han trobat cap resta de l'aparell accidentat amb 66 ocupants a bord

RedaccióActualitzat

Molta confusió al voltant de la troballa de les restes de l'avió de l'Iran estavellat a uns 500 quilòmetres del sud del país, en una zona muntanyosa, amb 66 persones a bord, 60 passatgers i sis tripulants.

Algunes autoritats locals han indicat que els equips de rescat havien trobat restes de l'aparell, però, poc després, responsables de l'Aviació Civil iraniana han dit que no poden confirmar-ho. "Encara no hem trobat res, els drons estan buscant", ha dit el director general d'Aviació Civil.

Altres fonts no oficials han informat aquest matí que els helicòpters havien vist "una taca negra" a la regió de Yasuj, on es dirigia la nau procedent de la capital iraniana, però no se sap si correspondria a l'avió. Es creu que l'aparell s'hauria estavellat a la muntanya de Dena, un dels punts més alts de les muntanyes Zagros, de més de 4.000 metres.

Diversos helicòpters i escaladors s'encarreguen de buscar l'aparell de la companyia Aseman Airlines. Les condicions meteorològiques s'apunten com la causa més probable del sinistre. L'avió va desaparèixer dels radars gairebé una hora després d'enlairar-se de Teheran enmig d'una forta tempesta de neu.

Anar al contingut