Confrontació a "THE BACKWOODS", dissabte a TV3

Dissabte 19, a les 23.40, TV3 ens va proposar l'"opera prima" de Koldo Serra "The Backwoods", amb intèrprets de prestigi internacional i nacional com ara Gary Oldman, Virginie Ledoyen, Paddy Considine, Aitana Sánchez-Gijón, Lluís Homar i Yaiza Esteve.

El llargmetratge parla de la incomunicació que genera confrontació i passa a violència quan aflora l'instint de supervivència.

És una producció de Filmax i Monfort Producciones, amb coproduccions amb Videntia Frames Producciones, Holy Cow Films i Divine Productions, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya.


Sinopsi:
Euskadi, finals dels 70. Un matrimoni anglès (Norman i Lucy) viatja a Espanya durant l'estiu més calorós dels últims temps. El que semblen unes vacances idíl·liques per intentar resoldre els seus problemes al costat d'una parella d'amics (Paul i Isabel) degenera en una espiral de violència provocada pel xoc cultural i la incomunicació.


Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Koldo Serra
Guió: Jon Sagalà i Koldo Serra
Producció executiva: Julio Fernández, Carlos Fernández, Iker Monfort i Douglas Urbansk
Intèrprets: Gary Oldman (Paul), Virginie Ledoyen ( Lucy), Paddy Considine (Norman), Aitana Sánchez-Gijón (Isabel), Lluís Homar (Paco) i Yaiza Esteve (Nerea)
Director de fotografia: Unax Mendía
Música: Fernando Velázquez

Anar al contingut