Les garotes confiscades procedents de la pesca il·legal.
Les garotes confiscades procedents de la pesca il·legal. (Foto: ACN)
Ametlla de Mar

Confisquen uns 100 quilos de garotes i ortigues de mar pescades il·legalment a l'Ametlla de Mar

Els Mossos d'Esquadra han confiscat 92 quilos de garotes i 8 quilos d'ortigues de mar a l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre, procedents de la pesca il·legal. Els agents van poder observar com un home treia les captures des d'una embarcació d'esbarjo i feia la descàrrega en un port esportiu.

RedaccióActualitzat

Inspectors de pesca de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra han intervingut uns 100 quilos de garotes i ortigues de mar a l'Ametlla de Mar, al Baix Ebre. Els agents van interceptar, concretament, 92 quilos de garotes i 8 quilos d'ortigues de mar, pescades il·legalment mitjançant una embarcació recreativa, amb l'ajut no permès d'equips autònoms de respiració subaquàtica.

Els inspectors de pesca i els Mossos van aixecar acta de denúncia contra el mariscador furtiu. L'home descarregava el gènere en un port esportiu en lloc d'un moll pesquer i cap de les captures eren transportades amb la documentació de registre de l'activitat, tal com estableix la normativa vigent.

Aquesta és la segona intervenció en poc temps al litoral de les Terres de l'Ebre. Al mes de desembre, a prop de les festes de Nadal, van interceptar una partida de 1.200 quilos d'ostrons que, procedents de la badia dels Alfacs, anaven a França sense cap documentació.

Anar al contingut