L'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa
L'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i presidenta de la DIBA, Mercè Conesa
Sant Cugat del Vallès

Conesa estudia querellar-se contra Convergència pel cas Palau

L'alcaldessa de sant Cugat considera que la ciutat és "víctima" del cobrament de comissions per part de Millet, Montull i Convergència i estudien querellar-se pel mal ús del nostre nom

RedaccióActualitzat

Conseqüència insòlita de la sentència del cas Palau. L'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, del PDeCAT, ha explicat que l'Ajuntament estudia denunciar Convergència, el seu antic partit, per aquest cas. Ho ha dit en un esmorzar informatiu després que, dilluns, la sentència va confirmar que Fèlix Millet, Jordi Montull i Convergència Democràtica van rebre una comissió de 147.000 euros per la construcció d'un poliesportiu al municipi.

Conesa considera que Sant Cugat és "víctima" del cobrament de comissions per part de Millet, Montull i Convergència. L'actual presidenta del Consell Nacional del PDeCAT i presidenta de la Diputació de Barcelona es planteja denunciar CDC per haver tacat el nom de la ciutat. 

"Ho estem estudiant. Els he de dir que nosaltres hem d'estudiar si podem demanar responsabilitats per haver fet mal ús del nostre nom. Per tant, estem estudiant quines oportunitats legals tenim per fer un pas d'aquestes característiques, però no ho descarto en absolut. No seria només vers CDC. Entenc que hi ha altres persones que s'han lucrat a través d'utilitzar la bona fe i la professionalitat d'aquells que hem volgut treballar sempre des de la màxima transparència".

L'alcaldessa ha defensat que l'adjudicació del PAV3 a Ferrovial "es va fer bé" i ha recordat que la sentència del cas Palau ho confirma.

"No se'n desprèn que cap tècnic, treballadors, el secretari municipal, ni l'interventor fessin cap actuació incorrecta i no hi ha cap responsable que hagi estat condemnat per res". 

En clau política municipal, ERC, CUP i els comuns han demanat una auditoria de tota l'obra pública feta a Sant Cugat els últims 20 anys.

ARXIVAT A:
Cas PalauCorrupció
Anar al contingut