Diverses garrafes d'aigua, en un supermercat Condis
Diverses garrafes d'aigua, en un supermercat Condis

Condis retira garrafes de la seva aigua després d'un cas d'irritació digestiva

Salut investiga el cas després que es detectés que els envasos feien mala olor quan s'obrien i l'aigua tenia mal gust

Actualitzat

La cadena de supermercats Condis ha retirat dels seus establiments els envasos d'un lot de 5 litres d'aigua mineral de la seva marca blanca. El lot afectat és el 120721, de la marca Manantial Aiguaneu, de Condis.

El motiu de la retirada són les investigacions que s'estan duent a terme a partir d'una denúncia als Mossos d'Esquadra per part d'un consumidor que, en beure aigua del producte indicat, va patir una irritació del tracte digestiu. L'home va anar aquest dilluns a l'Hospital de Sant Celoni, d'on va ser donat d'alta al cap de poques hores.

Segons ha explicat Condis, a les garrafes d'aigua s'hi ha detectat una "possible presència d'agents químics procedents de la neteja de les línies productives".

Arran d'aquesta investigació, s'ha comprovat que altres envasos del mateix lot feien mala olor quan s'obrien i tenien mal gust quan s'ingerien.

 

 

D'aquest lot se n'havien distribuït 9.000 envasos per tot Catalunya i ja s'han retirat tots els que quedaven en establiments. A més, hi havia 5.800 envasos en magatzems, que ja no es comercialitzaran. El Departament de Salut demana a les persones que puguin tenir envasos d'aquest lot que s'abstinguin de consumir-lo.

Condis demana no fer "ús" de les garrafes

En un comunicat, i a través de les xarxes, Condis "lamenta els inconvenients" i demana als clients que "no facin ús de les garrafes que puguin tenir a casa fins que s'estableixi l'abast de la possible afectació".

 

 

ARXIVAT A:
Alimentació
Anar al contingut