Barcelona

Condemnen una dona a indemnitzar amb 9.000 euros un metge a qui va qualificar d'"assassí" del seu fill

Un jutjat de Barcelona ha condemnat una dona a indemnitzar amb 9.000 euros i retirar els comentaris que va publicar en una pàgina web contra el doctor que va tractar el seu fill abans que morís, a qui va titllar d'"assassí" i de ser un "alumne avantatjat" dels nazis. La sentència considera que la dona va atemptar contra l'honor del metge i també l'obliga a sufragar les despeses derivades de la publicació dels comentaris en la pàgina d'inici del seu servidor durant dos mesos.

Actualitzat

El titular del jutjat de primera instància número 36 de Barcelona considera que l'acusada va incórrer en una intromissió il·legítima del dret a l'honor del doctor Benjamín G.M., en inserir tota classe d'insults i desqualificacions en una pàgina web sobre la seva actuació a l'hora de tractar el seu fill, que va acabar morint.

A la web, per exemple, la dona acusa el doctor de ser un "assassí" i subratlla que la seva actuació, en sotmetre a una "radiació gratuïta i letal" el cervell del seu fill, "ha estat comparada amb els experiments atroços que van dur a terme els metges de l'Alemanya nazi".

Anar al contingut