Barcelona

Condemnen un menor i n'absolen dos més pel crim del marit de l'alcaldessa d'Esparreguera

La jutge que porta el cas ha condemnat a un any i mig de règim semi-obert i a tres anys de llibertat vigilada un dels menors acusats en el crim del marit de l'alcaldessa d'Esparreguera. Mentrestant, la justícia ha absolt els altres dos menors. Les acusacions demanaven entre 4 i 8 anys d'internament per als menors per uns fets que van passar la nit del 17 d'agost de 2008. La víctima va recriminar l'actitud agressiva i sorollosa dels nois a la sortida de l'Ateneu. Els joves el van seguir i l'haurien colpejat. L'home va morir pocs dies després per un coàgul intern irreversible.

Actualitzat
La jutge fa responsable al menor condemnat d'un delicte d'homicidi amb el concurs d'un delicte de lesions amb mitjans perillosos. La sentència dóna per fet que el jove domina el taekwondo i que va clavar un cop de peu a la víctima per fer-li mal, si bé considera que no tenia la intenció de matar-lo.

Pel que fa als altres dos menors absolts, no es considera provada la seva participació en el crim. La sentència descarta també que l'estat de la víctima fos precari pel consum d'alcohol i drogues, com va al·legar la defensa dels nois.
Anar al contingut