L'hotel on treballaven els agredits
L'hotel on treballaven els agredits
Lleida

Condemnen un fill de Ruiz Mateos a dos mesos de presó per una agressió a Baqueira

Álvaro Ruiz Mateos, fill petit de l'empresari, ha hagut de pagar una indemnització de 85.000 euros per l'agressió a dos treballadors de l'hotel Montarto, a la Vall d'Aran

RedaccióActualitzat

El jutge ha condemnat el fill petit de l'empresari José María Ruiz Mateos a dos mesos de presó per haver agredit dues persones a Baqueira, a la Vall d'Aran. També se'l condemna a pagar una indemnització de 85.000 euros, que ja ha abonat.

Les parts han arribat a un acord que també fixa l'absolució de tres acusats més. Álvaro Ruiz-Mateos ha acceptat una condemna per un delicte de lesions, que rebaixa considerablement la petició inicial de fiscalia, que era de 3 anys de presó i la de l'acusació particular, que arribava fins als 6 anys. Els dos mesos de presó que han acordat les parts es poden substituir per uns mil euros de multa. La condemna recull un atenuant de reparació del dany, per la indemnització de 85.000 euros pagada per Ruiz-Mateos i un altre per la dilatació excessiva del cas.

Els fets van passar fa quatre anys quan dos treballadors de l'hotel Montarto van denunciar Álvaro Ruiz-Mateos per haver-los agredit després d'una discussió en una discoteca la nit de Cap d'Any. Les dues víctimes van rebre una pallissa amb cops de puny i puntades de peu a les portes d'un hotel, situat al costat de la sala de festes. El judici, que s'ha fet al penal 1 de Lleida, ha estat un pur tràmit per l'acord previ de les parts.

Anar al contingut