Londres

Condemnats a 108 anys de presó els tres terroristes que volien atemptar amb bombes líquides en vols transatlàntics

Els tres terroristes britànics que preparaven atemptar amb bombes líquides a avions transatlàntics han estat condemnats a un total de 108 anys de presó. Els tres britànics musulmans han estat condemnats per un delicte de conspiració que podria haver costat la vida a milers de persones, ja que segons el jutge del tribunal de Londres, els atacs que organitzaven podrien haver provocat una massacre comparable als atemptats de l'11-S als EUA.

Actualitzat
Els tres britànics musulmans han estat condemnats a 108 anys de presó després de ser considerats responsables de planejar, ara fa tres anys, atemptats terroristes contra avions comercials, que feien la ruta entre el Regne Unit i els Estats Units, mitjançant bombes fabricades amb líquids explosius.

La policia britànica va frustrar aquells atemptats que, de tota manera, van causar un caos per les anul·lacions de vols i van provocar un enduriment de les mesures de seguretat als aeroports. A partir de llavors, es va limitar la quantitat de líquid que els passatgers poden portar en els equipatges de mà als avions.
Anar al contingut