Jaén

Condemnat a un any de presó per amenaçar amb distribuir vídeos sexuals de la seva exparella

Un veí de Jaén haurà de passar un any a la presó per amenaces. L'home, D.J.C.M., va fer la vida impossible a la seva exparella quan es van separar. Un jutjat de la població ha ratificat la condemna d'un any per haver amenaçat la seva nòvia amb distribuir vídeos compromesos que van gravar quan eren parella mantenint relacions sexuals. L'home ja l'havia amenaçat abans amb matar-la quan ella li va dir que volia acabar amb la relació.

Actualitzat
Segons la sentència, el setembre de 2005 el condemnat, D.J.C.M., va amenaçar de mort la dona. Després que ella li digués que la relació sentimental s'havia acabat, l'home va visitar el seu domicili i li va dir a la mare que la seva filla "li havia posat les banyes i la pensava matar".

La parella havia passat tres any junts. En saber la separació, el condemnat va assegurar que el dia que la veiés amb un altre la mataria "perquè si no era per a ell no era per a ningú".

Mesos després va enviar diversos correus electrònics a la seva exparella amenaçant-la amb distribuir per internet vídeos d'ells dos amb un alt contingut sexual. El 21 de novembre de 2006 li va enviar per correu electrònic una cançó gravada per ell en què insistia que pensava "utilitzar una cosa per enfonsar-la", en referència a les cintes de vídeo.

Amb aquestes proves, el jutjat penal número 3 de Jaén ha desestimat el recurs d'apel·lació i ha ratificat la pena de sis mesos de presó per a cadascun dels dos delictes d'amenaces i la prohibició d'acostar-se a menys de 500 metres de la dona durant un any i sis mesos.
Anar al contingut