El president espanyol, Mariano Rajoy, poc després de rebre el cop de puny. Arxiu
El president espanyol, Mariano Rajoy, poc després de rebre el cop de puny. Arxiu
Pontevedra

Condemnat a dos anys d'internament el menor que va agredir Rajoy a Pontevedra

La sentència condemna el noi, que tenia 17 anys en el moment de l'agressió, per un delicte agreujat d'atemptat a l'autoritat

RedaccióActualitzat

El jutjat de Menors de Pontevedra ha condemnat a dos anys d'internament en règim tancat i un any més de llibertat vigilada el menor de 17 anys que va agredir Mariano Rajoy el mes de desembre mentre feia un passeig en campanya electoral a Pontevedra.

La sentència, que s'ha dictat després d'arribar a un acord de conformitat entre la fiscalia i la defensa del menor, condemna el noi per un delicte d'atemptat a l'autoritat agreujat.

El noi es va acostar al president espanyol mentre passejava per Pontevedra, la seva ciutat d'origen i, amb l'excusa de voler fer-se una foto amb ell, li va donar un fort cop de puny a la cara i li va trencar les ulleres. El noi va agredir també un dels guardaespatlles del dirigent popular, però, ràpidament, altres agents de seguretat el van immobilitzar i se l'han endut emmanillat, sota l'acusació d'atemptat a l'autoritat.

La premsa local va informar que el noi agressor era familiar de la dona de Rajoy. El jutjat d'instrucció número 1 de Pontevedra va acordar, de forma immediata, l'internament en règim tancat durant sis mesos del menor mentre no se li feia el judici.

 

Anar al contingut