L'acusat, aquest matí, durant el judici
L'acusat, aquest matí, durant el judici

Condemnat a 66 anys i mig de presó el nou violador de l'Eixample

L'Audiència de Barcelona considera provat que l'acusat és l'autor de quatre agressions sexuals a noies que va assaltar quan tornaven de matinada a casa, armat amb un ganivet o un tornavís

Actualitzat

L'anomenat nou violador de l'Eixample ha estat condemnat a 66 anys i mig de presó. L'Audiència de Barcelona considera provat que l'acusat -un home de 38 anys veí de Molins de Rei- és l'autor de quatre agressions sexuals a noies que va assaltar quan tornaven de matinada a casa, armat amb un ganivet o un tornavís.

En canvi, l'acusat ha estat absolt d'un altre cas perquè la víctima no va poder declarar en el judici perquè era a l'estranger.

Tot i que se li ha imposat una pena molt elevada, l'acusat només estarà a la presó 20 anys, el temps màxim legal de compliment d'una condemna. La petició fiscal era de 90 anys de presó.

La sentència també li imposa la mesura de llibertat vigilada un cop surti de la presó durant el període de 32 anys, 8 per cada víctima d'agressió sexual. Totes el van identificar perfectament durant el judici que es va celebrar la setmana passada a Barcelona.

L'acusat estava ja en presó preventiva des del març del 2016.

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut