Unes 300 persones han acudit a la concentració de suport a Homs al seu poble natal, Taradell (ACN)
Unes 300 persones han acudit a la concentració de suport a Homs al seu poble natal, Taradell (ACN)

Concentracions de suport a Homs a diversos municipis catalans

A Barcelona, l'encarregat de llegir el manifest ha estat el coordinador general d'EUiA i secretari tercer de la mesa del Parlament, Joan Josep Nuet

Actualitzat

Centenars de persones s'han concentrat aquest dilluns al vespre en diferents punts de Catalunya per donar suport a Francesc Homs el dia en què s'ha iniciat el judici al Tribunal Suprem contra l'actual diputat del PDeCAT al Congrés.

Al poble natal d'Homs, Taradell, unes 300 persones s'han concentrat a la Plaça de les Eres. La concentració ha començat amb la lectura d'un manifest llegit per l'escriptor taradellenc Antoni Pladevall. Una trentena de càrrecs electes d'Osona han assistit a l'acte, entre els quals el regidor de Vic Joan Coma, també processat. La concentració ha acabat amb crits de "Votarem" i "Independència".

A Barcelona, el coordinador general d'EUiA i secretari tercer de la mesa del Parlament, Joan Josep Nuet, ha estat l'encarregat de llegir el manifest. Nuet ha subratllat que "cap judici ni cap inhabilitació podran aturar el clamor democràtic" de la societat catalana i ha afegit: "Podran intentar inhabilitar els nostres representants, intentar atemorir i amenaçar, però mai podran silenciar la nostra voluntat democràtica", ha assenyalat, mentre que els prop de 500 concentrats responien al crit de "Votarem".

També hi ha hagut concentracions a Girona, Lleida o Tortosa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut