Arrimadas a l'acte que Ciutadans ha convocat davant del palau de la Generalitat Valenciana
Arrimadas a l'acte que Ciutadans ha convocat davant del palau de la Generalitat Valenciana
València

Concentració de C's per defensar la Constitució i les senyes d'identitat valencianes

Es tracta de la resposta a la manifestació i la festa de la diada del 25 d'abril que va convocar milers de persones a la plaça de Bous dissabte passat

RedaccióActualitzat

Ciutadans ha decidit agafar el testimoni de l'anticatalanisme a València. Aquest dimecres ha convocat una concentració davant del Palau de la Generalitat amb el lema "en defensa de la Constitució i les senyes d'identitat de l'Estatut d'autonomia valencià". Hi han acudit la líder de la formació a Catalunya, Inés Arrimadas; el número 1 a les illes Balears, Xavier Pericay, i els líders de Ciutadans a València.

El Partit Popular, en canvi, no s'hi ha volgut sumar. Es tracta de la resposta a la manifestació i la festa de la diada del 25 d'abril que va convocar milers de persones a la plaça de Bous dissabte passat. Una diada que va estar organitzada per Acció Cultural del País Valencià. Pel líder de Ciutadans a València, dissabte passat es van juntar independentistes i Compromís.

El regidor de Ciutadans a València  Fernando Giner, ha demanat "per favor"' que l'any que ve no deixin a Acció Cultural del País Valencià convocar la manifestació a la plaça de Bous. Giner, que ha defensat que cal cooperar amb Catalunya pel corredor, ha dit que es comença per dir que Espanya ens roba i s'acaba demanant la independència.

Arrimadas, per la seva banda, ha dit que no pensa renunciar a les seves llengües.

Anar al contingut