El conseller Toni Comín, aquest dimecres, al Parlament
El conseller Toni Comín, aquest dimecres, al Parlament
Barcelona

Comín reobre la polèmica sobre Candini, diputada del PDECat, i li exigeix "que rectifiqui"

Montserrat Candini va dir en una entrevista que el conseller estava més pendent de satisfer les esquerres que els pacients

RedaccióActualitzat
El conseller de Salut, Toni Comín, ha reobert aquest dimecres la polèmica per les declaracions de la diputada de Junts pel Sí Montserrat Candini, del PDECat, en les quals criticava la seva gestió al capdavant del departament, i ha exigit a la parlamentària "que rectifiqui" les seves paraules.

"Per una raó molt senzilla: no es pot donar suport al govern i estar en contra del govern i això ho entenen els nens de P3."

Ho ha dit en declaracions als periodistes des dels passadissos del Parlament en acabar la sessió de control a l'executiu català.

Les paraules de Comín destaquen ja que aquest dimarts la portaveu del govern, Neus Munté, va buscar donar el "tema per tancat", però aquest dimecres el conseller ha tornat a treure el tema per demanar que la diputada rectifiqui les seves crítiques al seu departament.

Aquests dilluns Toni Comín, conseller a proposta d'ERC, es va mostrar molest i qüestionat per les declaracions de Candini en una publicació mèdica digital on deia que Comín intenta acontentar més l'esquerra que els pacients. Per la seva part, Comín va respondre que no es pot fer oposició des de Junts pel Sí.

Anar al contingut