Barcelona

Comín cessa els presidents dels consorcis sanitaris i agafa el control dels CAP quatre dies abans de l'1-O

Comín argumenta que la decisió s'ha pres per permetre que els treballadors d'aquests centres puguin anar a votar en el referèndum

RedaccióActualitzat

El conseller de Salut, Toni Comín, ha cessat a tots els presidents dels consorcis sanitaris de Catalunya i des d'ara ell mateix n'és el màxim responsable. Es tracta d'una trentena d'organismes públics -com el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el Banc de Sang i Teixits i l'Institut Català de la Salut (ICS)- que, entre d'altres, gestionen alguns CAP que aquest diumenge seran locals electorals.

Tot i així, Comín argumenta que la decisió s'ha pres per permetre que els treballadors d'aquests centres puguin anar a votar en el referèndum de l'1-O. Fonts de la Conselleria de Salut han explicat que, d'aquesta manera, Comín serà l'últim responsable dels permisos per poder anar a votar que es donin al personal sanitari que aquell dia hagi de treballar. 

Fa només dues setmanes que la consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, va fer el mateix en substituir el president del Consorci d'Educació de Barcelona, responsable de les escoles de la ciutat.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut