Pineda de mar

Comiat i abraçades entre Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

Aquest dijous acabava la reserva hotelera de la Policia Nacional a Pineda de Mar i han marxat de l'hotel amb un cordó de seguretat dels Mossos

RedaccióActualitzat

Imatge de cordialitat entre agents de dos cossos policials, Policia Nacional i Mossos d'Esquadra, és la que s'ha captat en el comiat de la policia de l'hotel de Pineda de Mar on s'allotjava. Separats en dos grups, gent que els aplaudia i d'altres que els escridassaven.

Des de bon matí, els agents de la Policia Nacional han anat traient equipatge i material del cos de l'hotel Mont-palau de Pineda de Mar, on s'han allotjat.

Desenes de furgons han anat carregant les bosses i han recollit els prop de 300 agents que hi havia a l'hotel. L'hora límit de marxar eren les 12.

Durant la sortida, els Mossos d'Esquadra han controlat que no hi hagués aldarulls. Els dos cossos han fet dues línies policials. Una proximitat que s'ha traslladat en gestos de complicitat: agents de la Policia Nacional i de Mossos d'Esquadra abraçant-se i acomiadant-se després de la tensió dels últims dies.

Aquesta setmana hi ha hagut concentracions de veïns exigint que la Policia espanyola abandonés Pineda, però no ho han fet fins avui, quan s'acabava el contracte amb la cadena hotelera.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut