Imatge d'un operari dins el pis incendiat al carrer Saragossa i el contenidor de runa penjat de la grua, el 13 de novembre de 2017 (horitzontal…
Imatge d'un operari dins el pis incendiat al carrer Saragossa i el contenidor de runa penjat de la grua, el 13 de novembre de 2017 (horitzontal).

Comencen les tasques de desenrunament a l'edifici incendiat al barri del Putxet

ACN Barcelona.-Una grua s'ha instal·lat aquest dilluns a primera hora del matí davant el número 132 del carrer Saragossa de Barcelona, que va patir un incendi el dia 1 de novembre passat i en el qual van morir dues persones. El trànsit entre el carrer Escipió i la Ronda de General Mitre ha quedat tallat per poder desenvolupar els treballs de desenrunament dels pisos afectats, una situació que s'allargarà uns 4 dies. Segons han explicat els operaris, són tasques d'urgència que es duran a terme per poder fer una avaluació de l'estat de la finca. A dia d'avui, els veïns del bloc, amb un total de 16 pisos, encara no han pogut tornar a casa i els tres negocis, una perruqueria, un bar i una immobiliària, romanen tancats.

Segons han explicat fonts dels Mossos d'esquadra, l'informe recull que l'incendi va començar a una estança del sisè però no s'ha pogut concloure una causa clara de l'origen del foc. El succés va tenir lloc el matí del dia 1 de novembre i van morir un home de 93 anys, el mateix dia, i un jove de 18, 5 dies més tard, després d'haver ingressat a l'Hospital Vall d'Hebron amb cremades a més del 50% del cosa.

Anar al contingut