Plànol de la carretera C-55 entre Castellbell i el Vilar i Monistrol de Montserrat amb el resultat després de les actuacions de millora. (Horitzonta…
Plànol de la carretera C-55 entre Castellbell i el Vilar i Monistrol de Montserrat amb el resultat després de les actuacions de millora. (Horitzontal)

Comencen les obres per millorar la seguretat a la C-55 entre Monistrol de Montserrat i Castellbell i el Vilar

Castellbell i el Vilar (ACN).- El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat les obres de millora de la seguretat viària a la carretera C-55 entre Monistrol de Montserrat i Castellbell i el Vilar. Els treballs afecten un tram de 710 metres i inclouen la separació dels dos sentits de circulació mitjançant un zebrat central, la reducció del carril per a vehicles lents per definir millor les trajectòries, l'eliminació d'un canvi de sentit i l'estesa d'una nova capa de ferm. Aquest dimecres han començat les tasques preliminars i la durada prevista de les obres és de tres setmanes. L'estesa de la nova capa de ferm es realitzarà en horari nocturn, tallant un dels dos carrils de la calçada i donant pas alternatiu als vehicles.

Actualitzat
Anar al contingut