La festa major de Girona ha arrencat amb el pregó espectacle de La Principal de la Bisbal.
La festa major de Girona ha arrencat amb el pregó espectacle de La Principal de la Bisbal.
Girona

Comencen les Fires de Sant Narcís de Girona

El pregó de La Principal de la Bisbal ha donat el tret de sortida a la festa major de Girona. Seran 10 dies amb desenes d'actes al carrer, les tradicionals barraques i la Fira de Mostres, que obrirà del 29 d'octubre al 3 de novembre.

RedaccióActualitzat

La festa major de la ciutat de Girona, les Fires de Sant Narcís, han començat a rodar aquest divendres amb la cercavila i el pregó. Durant més d'una setmana i com cada any, hi haurà espais de tota mena per al gaudi de grans i petits: fires tradicionals, atraccions infantils, música, balls, esports, teatre, cinema, exposicions, i moltes altres propostes que es desenvoluparan majoritàriament al centre de la ciutat, buscant la participació dels diferents barris i veïns.

El pregó espectacle, a càrrec de La Principal de la Bisbal, ha donat el tret de sortida aquest vespre a les Fires de Sant Narcís d'aquest 2013, que s'allargaran fins al diumenge 3 de novembre. Una cercavila amb els gegants i capgrossos, i els concerts de Lax'n Busto a l'Auditori, i La Iaia, Nyandú i Oques Grasses a les barraques, acabaran d'amenitzar aquesta primera jornada.

Al llarg dels pròxims dies se celebraran més de 200 actes, entre els quals s'inclouran els populars concerts del passeig de la Copa, passant per activitats infantils i de cultura popular com el correfoc, la diada castellera o les trobades geganteres. Els actes conclouen, com sempre, amb el castell de focs a les ribes del Ter.

Anar al contingut