Seròs

Comencen les batudes per localitzar els gossos salvatges que van matar 200 ovelles a Seròs

Els agents rurals no han trobat els animals a la batuda d'aquesta nit. El dispositiu inclou gàbies trampa i rifles per si cal sacrificar-los.

RedaccióActualitzat

Els agents rurals busquen la manada de gossos salvatges que dimecres va matar gairebé 200 ovelles en una granja de Seròs, al Segrià. Aquesta nit han muntat un dispositiu especial per intentar capturar-los. Els agents han preparat gàbies trampa i també han sortit amb els rifles per si calgués sacrificar-los, però no els han trobat.

Ha començat la vigilància per l'entorn del corral on hi va haver els atacs a les ovelles. Els agents fan servir focus de gran potència que permeten fer millor la recerca enmig de la foscor. Es busca entre la vegetació però també entre els arbres fruiters. Però la lluna plena d'aquesta nit no ha ajudat a poder capturar els gossos. La llum que desprèn fa que aquests animals detectin amb més facilitat qualsevol moviment.

Per això, els agents també han preparat gàbies trampa. Hi posen carn d'algunes de les ovelles mortes com a esquer. Ara mateix, els agents no tenen cap pista i tampoc saben ben bé quants n'hi ha. Saben, segons els veïns, que hi hauria entre deu i quinze gossos salvatges. De moment, aquesta nit no hi ha hagut sort. Les batudes continuaran.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut