Talls al voltant de la Sagrada Família
Talls al voltant de la Sagrada Família

Comencen els talls de trànsit a l'entorn de la Sagrada Família

Aprofitant la instal·lació de la fira de Nadal s'ha tallat el trànsit al carrer Sardenya entre Provença i Mallorca, una de les mesures acordades per la Junta Local de Seguretat

Actualitzat

Des d'aquest dijous es talla el trànsit al carrer Sardenya entre Provença i Mallorca, aprofitant la instal·lació de la fira de Nadal de la Sagrada Família. El tall de trànsit d'aquesta zona, on se superposen visitants del temple i compradors d'objectes nadalencs, és una de les mesures antiterroristes acordades pel subgrup de la Junta Local de Seguretat, creada després de l'atemptat del 17 d'agost.

El tall a Sardenya suposa desplaçar temporalment les dues parades del bus turístic que existeixen actualment en aquesta via, que es mouran fins al carrer Nàpols, entre el carrer Provença i el carrer Mallorca. Abans que acabi l'any es tallarà la circulació en tres trams més de carrers de l'entorn del temple de manera definitiva. Així, s'actuarà al carrer Marina, entre València i Mallorca i entre Mallorca i Provença. També es tallarà Provença entre Marina i Sardenya.

En paral·lel, ja s'estan instal·lant obstacles diversos al centre de la ciutat, com grans portatestos i cubs de formigó als voltants de la Fira de Santa Llúcia, tant pel costat de Via Laietana com de la plaça Nova.

ARXIVAT A:
Terrorisme
Anar al contingut