Puisseguin

Comencen a identificar les víctimes de l'accident d'autocar a França

Els primers cossos han estat traslladats a l'institut anatòmic forense de Bordeus, per continuar les identificacions

RedaccióActualitzat

Continuen les investigacions per determinar les circumstàncies de l'accident d'autocar d'ahir a França que, amb 43 morts, és el pitjor que hi ha hagut en aquest país des de fa tres dècades.

La policia intenta saber, sobretot, per què hi va haver l'incendi que va cremar vives les víctimes dins l'autocar i que, per tant, va ser un factor clau de la tragèdia.

Forenses, especialistes en genètica i agents de la policia científica escorcollen el lloc del sinistre, que s'ha convertit en un gran escenari d'investigació. Cal identificar, "in situ", els cossos al més aviat possible per donar una resposta a les famílies, que esperen notícies amb angoixa.

La feina és complicada perquè els cossos han quedat calcinats, però es preveu que les feines no acabaran abans de dimarts. Els primers cossos han estat traslladats a l'institut anatòmic forense de Bordeus.

En paral·lel s'investiguen les causes de l'accident i s'espera amb interès el testimoni que pugui aportar el conductor de l'autocar, que va salvar la vida i està ferit.

Dol al poble de Petit Palais

Petit Palais, el poble on vivien 41 de les 43 víctimes, el punt de partida de l'excursió, ha quedat inundat per la tristesa. Un equip de psicòlegs té cura dels familiars i amics de les víctimes. A més, hi ha persones que han perdut diversos membres de la família.

Amb l'accident d'ahir, l'agrupació de jubilats de Petit Palais ha perdut la meitat dels seus socis. Això, potser, representarà la fi d'aquesta associació de la tercera edat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut